zondag 06 oktober 2013

Eddy Keuninckx    04 feb : 19:33

04/02/2013 - Verhuis website Limes Tamera afgerond

Verhuis website Limes Tamera afgerond

Even vermelden dat de verhuis van de website van Limes Tamera volledig afgerond is.
We hebben van de gelegenheid geprofiteerd om de site in een nieuw kleedje te steken.

Onder de motorkap werd eveneens hard gewerkt, daar werd er een gans nieuwe motor geplaatst die de website beter beschermd tegen hackers en spammers.

Verder hebben we een zoekmotor ontwikkeld waarbij je op eenvoudige wijze in de inhoudstafel kan zoeken van de reeds verschenen nummers van de driemaandelijkse bladen van Limes Tamera.
Die zoekmotor is echter enkel toegankelijk voor betalende leden.

De mensen die zich op de vorige site reeds geregistreerd hadden zullen dat daardoor echter nu opnieuw moeten doen. Onze excuses daarvoor.

Registreren moet je slechts één keer doen (of in dit geval dus twee keer ;).

Heb je problemen hiermee dan kan je ons hier [email] contacteren.

Veel plezier.

zondag 09 september 2012

09/09/2012 - Eerste Orgelconcert O.L. Vrouwekerk Diest

Administrator    09 sep : 16:17

09/09/2012 - Eerste Orgelconcert O.L. Vrouwekerk Diest

09/09/2012 - Eerste Orgelconcert

Orgel Olv Diest

Zondag 9 september 2012 van 16.00 uur tot 17.00, organiseert Limes Tamera in samenwerking met de Tiense Orgelkring, een eerste orgelconcert in de O.L. Vrouwekerk te Diest.

De inkom is volledig gratis.

Organist: Bruno Bruyninckx (O.L. Vrouw Ten Poelkerk Tienen)
Trompet: Kris Binon

Presentatie: Dries Ceuppens